A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A SPORTBAN

Sport, a labdarúgás az életünk. Sportolónak lenni sokkal több, mint amit egy szurkoló a pályán lát. Számunkra is fontos, hogy igyekezzünk visszaadni a lehető legtöbbet a közönség számára, akik hétről hétre követnek minket. Közös városi programokon veszünk részt, képviseljük magunkat rendezvényeken, megjelenünk óvodákban és iskolákban, hogy népszerűsítsük a sportot, mint életformát. A mozgás élménye számunkra különleges, szeretnénk ha mások is részt vennének ebben. 

BÁNYÁSZ PÉLDAKÉPEK

A Bányász törekszik arra, hogy olyan játékosokat neveljen, akik méltán állíthatóak példaképnek a fiatalok elé. A Bányász ebben egészen biztosan az elsők közt jár az országban. Ez azt jelenti, hogy játékosaink viselkedésükkel és kisugárzásukkal arra kell, hogy törekedjenek, hogy az büszkeséget töltsön el a szülőkben, hogy gyermekük velük szeretnének azonosulni. 

TÁRSADALMI KEZDEMÉNYEZÉSEK

A klub rendszeresen részt vesz jótékonysági akciókon, gyűjtéseken, s szívesen nyújt támogató kezet a rászorulóknak. Igyekszünk felvenni kapcsolatot közösségekkel, segítő szervezetekkel, hogy közös rendezvényeket szervezve tudjunk mi is segítő kezet nyújtani a rászorultaknak. Igyekszünk környezetünkkért is tenni, szemétszedési akciókon részt veszünk.

SZAKMAI ESEMÉNYEK

A játékosok, vezetők lehetőségeikhez mérten jelenlétükkel is támogatnak olyan kezdeményezéseket, amelyre a figyelmet így jobban rá lehet irányítani. Ezek lehetnek iskolai események, városi fesztiválok vagy szakmai rendezvények is (pl. sportorvosi kongresszus, futsal szakmai napok). 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram TSC
jako-logo2 másolat.png
Tatabanya-logo mszurke_edited.png
gyemenatfurdo_logo_másolat.png
Logo_Magyar_Labdarugo_Szovetseg_másolat.
komarom-1_másolat.png

Tatabányai Sport Club

Labdarúgó szakosztály

H-2800 Tatabánya

Szent Borbála u. 11.

Adószám: 19890555-1-11

© Tatabányai SC 1910 - 2019

Elnök: Sámuel Botond

Szakosztályvezető: Molnár Tamás

Sportigazgató: Kugler László

Szakmai igazgató: P. Nagy László

Koordinációs igazgató: Bekő Balázs